Sitno seljačko gazdinstvo i takozvana "prvobitna socijalistička akumulacija" - Dragičević, Adolf (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Članak je objavljen u časopisu Pregled br. 10, 1956. godine.