Ivan Frano Jukić narodni prosvjetitelj i politički borac - Kecmanović, Ilija (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Rad je objavljen u časopisu Pregled br. 4, 1953. godine.