Industrija u godini 1938 na području trgovinsko-industrijske komore u Sarajevu - Jeftanović, Dušan (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Rad je objavljen u časopisu Pregled, br. 181, 1939. godine.