Dva susreta sa Stipom Šuvarom - Igić, Rajko (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
Iznenadna smrt Profesora Stipe Šuvara (1936-2004) dirnula je mnoge, a posebno one koji su ga poznavali. Pošto i sam toj grupi pripadam, želim da izrazim poštovanje prema čoveku koga je krasila doslednost i razboritost - posebno za vreme našeg građanskog rata i u posleratnom periodu.