Bibliografija "Pregleda" (2003-2020) / Bibliography of Periodical for Social Issues (2003-2020) - Hajdarpašić, Lejla (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2021)
Bibliography of Periodical for Social Issues (2003-2020).