Izlaganje sa naučne rasprave Univerziteta u Sarajevu o "Leksikonu socioloških pojmova" autora prof. dr. Senadina Lavića / Paper Presented at the University of Sarajevo Discussion on Dr. Senadin Lavić's 'Lexicon of Sociological Term' - Alibegović, Abdel (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2016)
Paper Presented at the University of Sarajevo Discussion on Dr. Senadin Lavić's 'Lexicon of Sociological Term'.