O našem religijskom iskustvu - Pejanović, Mirko (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
Tekst je prikaz knjige „Moj susjed musliman“ Ivana Cvitkovića, Školska knjiga, Zagreb, 2011.