O orijentalnom plesu - Popo, Edina (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2011)
Tekst je prikaz knjige Enise Imamović Umjetnost orijentalnog plesa, Međunarodni naučni forum „Dunav-reka saradnja“, Beograd, 2010.