Pitanje sigurnosti u Bosni i Hercegovini - Pejanović, Mirko (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2013)
Tekst je prikaz knjige Selme Cikotića Sigurnosne pretpostavke Bosne i Hercegovine (VKBI, 2010)