Dva nova sarajevska stećka - Drino, Dževad (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2011)
Tekst je prikaz knjiga Spomenica : (1950-2010) Filozofskog fakulteta u Sarajevu, Sarajevo : Filozofski fakultet, 2010. i Radovi Filozofskog fakulteta, knjiga XIV/I, Sarajevo : Filozofski fakultet, 2010.