Politička psihologija : situacije, pojedinci i događaji - Alispahić, Sabina (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2011)
Tekst je prikaz knjige Davida Patricka Houghtona Politička psihologija: situacije, pojedinci i događaji, Taylor i Francis, 2009.