Susret prava, etike i logike - Ždralović, Amila (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Tekst je prikaz knjige “Pravno-logičke i etičke studije” prof. dr. Ive Tomića, Pravni fakultet u Sarajevu, Sarajevo, 2009.