Politički pristup islamu - Osmić, Amer (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2008)
Tekst je prikaz Zbornika radova, Uwe Anderson, Der Islam in der Politik, Wochenschau-Verlag, Auflage: 1 (November 2003).