Na tragu najboljih ideja - Kordić, Ivan (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2015)
Tekst je prikaz knjige Hidajeta Repovca Esej o književnosti i umjetnosti: filozofsko-sociološki diskurs, Sarajevo, 2014.