Milošević i rat U Bosni i Hercegovini - Pejanović, Mirko (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2014)
Tekst je prikaz knjige Milošević u ratu i Haagu – dokumentacija, Kjella Arilda Nilsena, Institut za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava Univerziteta u Sarajevu, 2013.