How Improving Brain Health Benefits the Economy / Dobitak za mozak: Kako poboljšanje zdravlja mozga koristi ekonomiji - Moose, Andy; Enomoto, Kana; Eyre, Harris; Hohnjec, Aleksandra; Dorešić, Jadranka (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2025)
This text is part of Centre for Health and Healthcare, available at: https://www.weforum.org/agenda/2024/09/brain-gain-how-improving-brain-health-benefits-the-economy/?utm_source=whatsapp_wef&utm_medium=social&utm_campaign=broadcastchannel Sa engleskog jezika prevele i prilagodile: Aleksandra Hohnjec, mag.oec. i mr.sc. Jadranka Dorešić, dipl.oec. Udruga Elektronički i računalni klub (ERK), Ivanić-Grad, Hrvatska