Poetske dominante književnih djela iskazane ženskim likovima / Poetic Dominance in Literary Works Featuring Female Characters - Lagumdžija, Razija (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2024)
Objavljeno u: Pregled: časopis za društvena pitanja, br. 3, god. LXVII, 1977.