Ravnopravnost žene – dio borbe za socijalističko društvo / Equality of Women – A part of the Struggle for Socialist society - Grebo, Zlata (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2024)
Objavljeno u: Pregled: časopis za društvena pitanja, br. 7/8, god. XXI, 1969.