Vukovo zanimanje za politička zbivanja i društveno stanje u Bosni i Hercegovini - Rizvić, Muhsin (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Članak je objavljen u časopisu Pregled, br. 10, 1987. godine.