Kobne godine / Fatal Years (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2017)
This text is a review of a book Fatal Years by Branko Mikulić (Hrvatsko narodno vijeće u Bosni i Hercegovini/Asocijacija nezavisnih intelektualaca „Krug 99“/Srpsko graĎansko vijeće pokret za ravnopravnost u Bosni i Hercegovini/Vijeće kongresa bošnjačkih intelektualaca, 2016).