Naseljenost i razmještaj stanovništva u Bosni i Hercegovini - Aligrudić, Vidak (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Članak je objavljen u časopisu Pregled br. 11-12, 1962. godine.