Dimenzije identiteta kao istraživačkog problema u savremenom sociološkom diskursu / Identity Dimensions as a Research Problem in Contemporary Sociological Discourse - Alibegović, Abdel (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2021)
This text is a review of a book Zov (post)modernih sirena: identitet kao centralni istraživački proble društvenih i hu anističkih nauka 20. i 21. stoljeća, by Adnan Džafić, Nezir Krčalo and Edin Ramić, Faculty of Political Sciences, Sarajevo, 2019.