Sjećanje na prijatelja i učitelja - akademika Avdu Sućesku - Pelidija, Enes (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
Među ljudima koji su me svojim djelima zadužili za cio život, akademik prof. dr. Avdo Sućeska zauzima jedno od prvih mjesta.