O identitetu i suverenitetu Bosne - Leskovac, Saša (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2013)
Tekst je prikaz knjige Omera Ibrahimagića Bosanski identitet i suverenitet (Sarajevo, Univerzitet u Sarajevu i Institut za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava, 2012).