Konsolidacija informacija: izazovi digitalnog okruženja - Hajdarpašić, Lejla (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2012)
Tekst je prikaz knjige Senade Dizdar Od podatka do metapodatka, Sarajevo, Nacionalna i univerzitetska biblioteka Bosne i Hercegovine, 2011, str. 376.