Bosna i Hercegovina u programima i praksi nacionalnih političkih stranaka - Rađo, Enes (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2008)
Rad predstavlja autorov pogled na položaj Bosne i Hercegovine prema programima i praksi nacionalnih političkih stranaka.