Sabahudin Pelja (1940–2016) / Sabahudin Pelja (1940-2016) - Osmanković, Jasmina; Pelja-Tabori, Nataša (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2017)
In Memoriam Sabahudin Pelja (1940–2016)