Vratiti sociologiji kritički pristup društvu - Bakić, Sarina (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2014)
Ovaj tekst predstavlja osvrt na knjigu Otpori kritičkom mišljenju: ideje za sociologiju ideja, Đure Šušnjića ( Vuk Karadžić, Beograd, 1971).