Crteži Mehmeda Slezovića sa motivima Počitelja i Hercegovine Galerija „Preporod“, Sarajevo, 8. maja 2013. - Lavić, Senadin (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
Tekst govori o izložbi crteža Mehmeda Slezovića koja je otvorena u galeriji „Preporod“ 8. maja 2013. godine.