Ovdje mijenjamo mrtve za mrtve: masakr na Korićanskim stijenama - Medić, Jasmin (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2018)
Autor se u radu bavi sudbinom bošnjačkih i hrvatskih zatočenika logora Trnopolje koji su nakon zatočeništva izvedeni iz logora i prevezeni na lokaciju Korićanske stijene u opštini Skender-Vakuf 21. augusta 1992. godine. Rad je baziran na svjedočenjima očevidaca, izvještajima policijskih i vojnih struktura kao i presudama Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju (MKSJ/ICTY) i Suda Bosne i Hercegovine.