(untitled) (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2023)
The text is a review of the art monograph Salim Obralić authored by Prof. Dr. Aida Abadžić-Hodžić and Prof. Dr. Ibrahim Krzović, published by the Bosniak Institute – Adil Zulfikarpašić Foundation, Sarajevo, 2022.