(untitled) (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
Rukopis Senadina Lavića Zaborav razlike sastoji se, pored uvoda, od tri samostalna poglavlja, odnosno tri filozofska eseja: 1. Bosanski prekarijat i epoha nesigurnosti, 2. „Bolonjski” univerzitet: Urušavanje univerziteta u prekarnom društvu i 3.