(untitled) (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
U radu se sagledava politika identiteta europskog jugoistoka. Kroz proces europskih integracija i balkanskih dezintegracija prate se sličnosti i razlike između Europske unije i Balkanskog poluotoka.